A Year to Live op BOS radio

BOS radio heeft een interview gemaakt over A Year to Live met Willem, Peter en mijzelf.

Het interview start even over de helft van het programma De Zevende Hemel

 

This entry was posted in A Year to Live, In de pers. Bookmark the permalink.

2 Responses to A Year to Live op BOS radio

 1. Geert Bokxem says:

  HoihOi Petra.
  Lees net je intervieuw , waarin je aangeeft een jaar te gaan zwerven. Ook stond ergens de vraag; wat is geluk. Ik geef yoga les, en als die vraag van een leerling komt beantwoord ik het altijd alsvolgt: Voor mij is geluk ZIJN zonder begeerte.
  een kleine 20 jaar geleden kwam ik ook regelmatig bij Nico en heb veel van hem geleerd.Tegenwoordig kom ik af en toe nog naar een med. weekend. Hoop je daar ooit te treffen.
  Wens je een gelukkige zweftocht, maar denk er aan: geluk zit in jezelf. Ergens anders zul je het niet vinden.

  • petra says:

   Hi Geert,

   Dank je wel voor je reactie. Ik heb geen tijdsperiode aan het zwerven gehangen hoor. Ik zie wel hoe het gaat verlopen. Ik kijk wat er op mijn pad komt en dat ga ik volgen. Het kan zijn dat ik volgend jaar alweer wat anders doe, maar het kan ook zijn dat ik over 30 jaar nog een zwervend leven leid. Het pad is mijn doel.

   En dat ingegeven door de zin van Etty Hillesum: Op iedere plek van deze aarde ben je “thuis” wanneer je alles in je draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *