De kracht van twitter

Dat ik erg fanatiek ben op twitter dat behoeft geen uitleg. Ja ik zit veel op twitter en ja ik vind het ook erg leuk. Maar twitter werkt voor mij ook echt. Ik gebruik het voor mijn netwerken. Een voorbeeld wat dit laat zien:

Toen ik nog bestuurslid was van de Boeddhistische Unie Nederland kwam daar een aanvraag binnen van een stichting die op zoek was componisten/tekstschrijvers die boeddhistische kinderliedjes konden maken. De aanvraag heeft zonder resultaat één maand uit gestaan op de goed bezochte site van de BUN. Ik heb toen de aanvraag op twitter gezet en binnen één uur had ik vier kandidaten die dit zouden kunnen doen. Maurits Fondse heeft deze opdracht gedaan en hij heeft een videootje voor mij gemaakt dat ik volgende week tijdens mij presentatie bij Zinzoekers op het web kan laten zien.

Bekijk hier de video

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *