EenVandaag over eenzaamheid

Ik ben geïnterviewd door EenVandaag in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

Als chatvrijwilliger bij Het Luisterend Oog van Humanitas kom ik in mijn werk veel in contact met mensen die eenzaam zijn.

Voel jij je eenzaam en wil je er eens over chatten met mij of één van mijn collega vrijwilligers kijk dan op de website van Het Luisterend Oog

Per 1 november 2015 krijgen we verruimde openingstijden dus we zijn hard op zoek naar extra vrijwilligers.

Wil jij mijn collega vrijwilliger worden, kijk dan eens hier en meld je aan.

sitestat

This entry was posted in In de pers, Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to EenVandaag over eenzaamheid

  1. linda says:

    ik heb net gekeken naar het programma Een Vandaag over eenzaamheid. Ik ben 58 en heb een bipolaire stoornis. Sinds anderhalf jaar ben ik verhuisd naar mijn geboortestad ook omdat ik in de vorige plaats toch het stigma met mij meedraag.
    Ik deed veel bezoek aan ouderen en speelde vieringen bij ouderen. Hier bezoek ik maar en paar ouderen en speel eens per mnd. een viering. Dit jaar zit ik op 2 verschillende gymclubs. Ik ben de jongste. Ik ga regelmatig naar concerten. Gisteren met een vriendin naar het concertgebouw geweest. Ik ben dus wel actief maar er komt geen contact uit voort. Ik ben snel overprikkelt dus na een dagdeel ben ik moe. De spv-ster merkte op dat nu eenmaal iedereen getrouwd is en kinderen heeft. Ga je je nog eenzamer voelen. Morgen ga ik naar een kamermuziekconcert gewoon in mijn eentje.
    Sinds mijn opname 15 jaar geleden ben ik veel mensen kwijtgeraakt. Ik ga dus wel op dingen af maar het wil niet. Vanochtend kreeg ik van een nichtje een mail dat ze aan mij moest denken. Bij de rest van mijn zussen kan er niet over gepraat worden. Ik ben er heen geweest. Mensen roepen steeds dat je positief moet zijn. Moeilijk al het niet zo voelt. Gelukkig woon ik dicht bij de zee en de abdij, vr.gr. Linda.
    Moest denken bij het overlijden van Joost Zwagerman. Het is een moeizame strijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *