Fondsenwerving voor vluchtelingen in Griekenland

Athene-vluchtelingenHelp jij mij mee de vluchtelingen in Athene te ondersteunen?

(for english click here)

7 april tot en met 15 mei aanstaande ga ik naar Athene om te kijken wat ik daar kan doen om vluchtelingen en de lokale Griekse bevolking te ondersteunen.

Mijn plan was om alleen naar Griekenland te gaan en te zien wat ik daar zou kunnen betekenen voor vluchtelingen en lokale bevolking. De reacties die ik kreeg waren zo positief en mensen wilden graag mee. Ik heb toen besloten om onder de vlag van de Zen Peacemakers Lage Landen een Not Knowing Pelgrimage te organiseren.

Niet Weten, Erkennen wat is en Actie die voortkomt uit Niet Weten en Erkennen wat is zijn de 3 intenties van de Zen Peacemakers.
Is het mogelijk om zonder ideeën over wat te doen naar Griekenland toe te gaan, te zien wat daar is en dan te kijken welke actie er nodig is? Ik weet het niet, ik ga het proberen.

Ondertussen hebben zich 10 mensen vanuit de Verenigde Staten en Europa zich bij mij aangesloten en zullen wij ons samen, gedurende (een gedeelte van) deze periode, onderdompelen in Niet Weten.

De reis naar en het verblijf in Athene betaal ik zelf en ik heb een potje om de vluchtelingen en lokale bevolking te ondersteunen. Maar omdat ik bijna 6 weken ga zou ik dit potje graag wat willen laten groeien zodat ik ook werkelijk wat voor de mensen kan betekenen.

Te denken valt aan:

  • Kleding voor vluchtelingen
  • Voedsel
  • Luiers
  • Medicijnen
  • Prepaid telefoonkaarten
  • Tickets voor de vervolgreis

Dit alles wil ik graag aanschaffen bij de lokale bevolking en niet meenemen vanuit Nederland, zodat ik ook de lokale bevolking (die het door de crisis al zo moeilijk heeft) kan ondersteunen.

Zou jij mij willen helpen om dit mogelijk te maken?

Ik kies ervoor om deze sponsoractie via mijn eigen website te laten lopen zodat het hele bedrag rechtstreeks naar de vluchtelingen gaat en ik geen percentage hoef af te dragen aan een fundraise platform.

Mocht je een bijdrage willen doen dan kan dat op:

  • mijn bankrekening NL26 RABO 0341358010 ten name van P. Hubbeling, De Meern onder vermelding van Sponsoring Griekenland.
  • Of via Paypal: info@petrahubbeling.com onder vermelding van Sponsoring Griekenland.

Op mijn website zal ik de stand van zaken bij houden. Stuur mij een email als je wilt dat ik je naam en het bedrag op mijn website vermeld én/of als je op de hoogte gehouden wilt worden. Wil je je naam niet vermeld hebben dan vermeld ik anoniem.

Ik hoop dat je de vluchtelingen en de Griekse bevolking een warm hart toedraagt en wilt bijdragen om hen te ondersteunen (ieder bedrag is welkom).

Ik zal op mijn website verslag doen van de besteding van het sponsorgeld.

10152618273649299_originalPetra

P.s.
Als je met mij mee wilt naar Griekenland dan ben je van harte welkom. Vul dit formulier in en ik neem contact met je op.
Het delen van deze informatie in je netwerk zou ik heel fijn vinden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *