Wie ben ik?

Petra Hubbeling

Na een carrière van 20 jaar in het bedrijfsleven heb ik besloten om in 2009 het roer om te gooien. Ik ben mijn boeddhistische levenswijze gaan integreren in mijn werk. Eerst door de oprichting van Boeddhisness waarmee ik de vraag naar spiritualiteit in managen en ondernemen samenbreng met de boeddhistische spiritualiteit. En in 2010 met de oprichting van Zenswijze, waarmee ik retraites, meditatiecursussen en meditatiedagen organiseer.

Omdat netwerken een grote passie van mij is noem ik mij zelf ook matchmaker. Ik koppel mensen uit mijn netwerk aan elkaar, of ga voor mijn netwerk op zoek naar matches die ik voor hen kan maken. Hier op de site vind je waar ik zoal mee bezig ben: matchmaking

Om mijn netwerk te onderhouden en uit te breiden bezoek ik bijeenkomsten. Omdat ik niet beschik over een vaste woon- of verblijfplaats kan je hier zien welke bijeenkomsten in bezoek.

In 2000 ben ik in aanraking gekomen met het boeddhisme. Na een zoektocht binnen verschillende boeddhistische tradities, werd ik in 2003 leerling van Varamitra van Boeddhistisch Centrum Haaglanden (westers boeddhisme). Sinds 2008 ben ik leerling van Zenmeester Nico Tydeman van het Zencentrum Amsterdam. Mijn boeddhistische naam gekregen van Nico Tydeman is Shinshi 真志 (standvastig voornemen). In 2013 ben ik Zen Peacemaker geworden en kreeg ik de naam Angyo 安行 (peacemaker).