Ik ben monnik

Binnenkort een blog over de ceremonie, maar nu vast de foto’s voor en na.

Voor:

 

 

 

 

Na:

 

 

 

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Lucy Lambriex

This entry was posted in A Year to Live, Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ik ben monnik

 1. Regina Hubbeling says:

  Hoi Petra,

  Ik ben nieuw in twitterland en lees vol bewondering je verhaal,
  Wat zou het fijn zijn om elkaar weer een keer te spreken!!
  Als je dat ook wilt , wil je dan contact met mij opnemen?

  Liefs regina

 2. Johan Boot says:

  Dag Petra, mijn zuster maakte mij er op attent dat je monnik was geworden, kon het niet geloven, en vroeg mij af je het wel echt was de Petra Hubbeling uit Alphen a.d. Rijn, Cederstraat. Ja jij bent het. Wat zou je vader zeggen als hij dit zou mee maken en niet te vergeten je lieve moeder die altijd in haar eentje voor jullie heeft gezorgd. Hoe gaat het met Dicky Pikkel en Wilma. Ik wens je veel succes met je leven Oom Johan, inmiddels gescheiden van Wil en woont samen met Bets Zimmerman in Baexem Limburg (naast Roermond).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *